Reviews

Toen Didi bij ons kwam wonen leek het me leuk om haar zelf te leren knippen. Na de trimopleiding heb ik een aantal jaar doodles geknipt, nu geef ik alleen nog. workshops om mijn vakkennis door te geven. Wil jij ook je eigen doodle leren knippen. dan ben je welkom voor de een-op-een workshop ‘Knip-zelf-je-doodle’.

klanten ervaringen

Na uitgebreid zoeken naar een betrouwbare en familiale fokker van Australian Labradoodles, kwamen we terecht bij de Lievegemsedoodles. We konden uitgebreid kennis maken met Mimi, haar gezin en hun lieve hond Maya. We werden warm onthaald en de communicatie met de fokker verliep steeds correct, transparant en duidelijk. Vanaf de geboorte werden we wekelijks op de hoogte gebracht met filmpjes en foto's hoe de pups evolueerden en groeiden. De pups groeiden op in een familiale sfeer. Na de eerste inenting van de pups gingen we langs om kennis te maken met alle puppy's en gaven we onze voorkeur door. De week nadien kregen we te horen welke puppy de onze zou worden. Enkele weken later mochten we onze pup 'Lio' ophalen. We kregen een gezonde, vrolijke, gesocialiseerde, goed verzorgde en zindelijke pup mee. We zijn nog elke dag blij en dankbaar dat Lio nu een deel uitmaakt van ons gezin. Hij is een rustige, sociale, leergierige, schattige en speelse mini Australian Labradoodle met een prachtige vacht die graag in de nabijheid vertoeft van mensen en kinderen. Een droom van een hond!
Dag Mimi en co

Een weekje geleden mocht ik de kleine Charlie bij jullie komen halen. Een dag waar ik lang naar had uitgekeken……….Er was maar één gedachte die me er destijds van weerhield om een hond in huis te nemen, dat ik hem of haar op een dag terug zou moeten afgeven….. Maar de wens om terug een hond te hebben, was danig groot, dat ik die laatste gedachte opzij kon zetten. En gelukkig maar, toen ik zaterdag 20 mei mijn vermeend Gastonneke 😊 zag staan, werd ik zo gelukkig, wat een match! Ze stond te springen in al haar enthousiasme en gaf me een fikse gezichtswassing toen ik haar oppakte. Ik zat er nadien wat mee in dat ik amper aandacht gaf aan de anderen, maar het was zo mooi dat er een bijzondere klik was en ik ging naar huis in de hoop dat het goed zou komen ….en zo geschiedde…. Charlie, zus van Gaston, zou mij binnen 2 weken verblijden met haar komst.

Graag wil ik jullie nog eens superhard bedanken voor de bijzonder goede zorgen, het vertrouwen en de kans die ik kreeg om de kleine Charlie bij mij te hebben. Ze is echt geweldig. Van dag één heeft ze zich aan mij gehecht en ik aan haar. Ze is lief, speels en heel aanhankelijk. Haar mooie karakter heeft ze zeker ook aan jullie te danken die haar in een hele warme thuis hebben opgevoed.

Ik heb jullie ervaren als heel lieve mensen, één voor één. De mooie Camille met haar guitige ogen, die de pupjes elke morgen vertroetelde, de lieve zoon (sorry, ik weet zijn naam niet meer…) die zo mooi zei dat hij er gerust in was dat ze een goede thuis zou krijgen, en dan jullie, Mimi en Filip, die me bij de eerste kennismaking hartelijk ontvingen en bij wie ik direct een gerust gevoel had dat jullie Maya heel graag zagen en met haar een nestje begonnen om de warmte en vriendschap die jullie ervan krijgen met anderen te delen. En tot slot, de immer lieve Maya, ik was verkocht van het eerste moment dat ik ze zag, ik had nog nooit zo’n lieve innemende hond ontmoet.

En nu zit ik hier, deze mail te schrijven, bijzonder geprivilegieerd met een mini Maya, die aan mijn voeten ligt, van dag één haar favoriete plekje. Ik ben er toch zo blij mee. Ze brengt zoveel warmte en blijdschap in mijn hart en doet me oplichten van zodra ik haar zie. Gelukkig is het ook wederzijds….ik word elke morgen steevast getrakteerd op super enthousiaste bambisprongen en een ferme gezichtswassing 😊

Ik wens jullie als gezin het allerbeste toe. Jullie hebben een mooi hart en ik ben dankbaar dat ik op jullie pad mocht komen. Ik beloof jullie altijd heel goed voor de kleine Charlie te zullen zorgen en hoop dat ze heel lang vrolijk op mijn pad mag blijven huppelen.

Warme groet,

Groetjes en graag tot een terugzien!
Wij danken Mimi en co voor de prachtige pup Tina. We werden zeer goed begeleid en kregen regelmatig updates en foto´s. De pups werden reeds de eerste prikkels zoals kammen, stofzuigen,gras en speeltjes in de huiselijke sfeer aangeleerd. We kunnen deze fokker zeker aanbevelen Groetjes.
1 weekje bij ons💛 Ellie is super flink! Ze slaapt sinds de 2de nacht alleen in haar mandje beneden en ziet dit echt als haar safe place. De bench is nog niet gebruikt🙈Snachts 1 keer buiten om te plassen en sinds nacht 3 geen accidentjes meer in huis. We zijn veel buiten en stimuleren over positief bij goed gedrag, dit werkt echt goed bij Ellie. Zoooo leuk om haar te ontdekken en haar gebruikjes te leren kennen. Wij genieten volop van de socialisatieperiode en dompelen haar volop onder in nieuwe uitdagingen🥰 DIKKE MERCI om zo een warm nest te bieden. Ik ben er zeker van dat dit de basis was voor haar brave, snellerende karakter.